Tisak - gotovi program

daklaracije za razne proizvode i namjene, samoljepljive ili kartonske

Ovisno o vašim potrebama, te o vašim proizvodima kojima su potrebite deklaracije...bilo samoljepljive, bilo kao knjižice ili samo kartonski listići...u boji ili jednobojno, zadovoljstvo nam je ponuditi

 

 
bdekla1
bdekla2
bdekla3
Uz navedene deklaracije i njihove dimenzije koje spadaju u osnovnu ponudu, slobodni smo Vam ponuditi i sve moguće alternative na isto, dakle: dimenzije nisu bitne. CIJENA = 3,00 KN list

Nadalje, uz samoljepljive deklaracije, nudimo i deklaracije na kartonskim listićima različitih dimenzija, prema Vašim potrebama, a debljine kartona 160, 210, 250, 270 g/m2.

Cijena je navedena bez PDV-a.
Plaćanje avansom.

Rok isporuke je maksimalno 5 (pet) dana od dana primljene uplate, po isporuku doći osobno ili dostavu naplaćujemo 35 KN (Zagreb) - iz usluge ili HP expresom čije troškove snosi naručitelj.

 

Narudžbe primamo :

  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.navesti broj uzorka i količinu po listovima, navesti sve osnovne podatke o firmi kao na normalnoj narudžbenici

 


Minimalna narudžba je 10 listova

U slučaju velikih narudžbi, cijena se korigira

 

 

bdekla4

Deklaracije u standardnim dimenzijama ili prema Vašim potrebama.

Mogućnost tiskanja u boji. Otisak se vrši na kartone debljine:
160, 210, 250, 270 g/m2

Font: ARIAL ili sličan
Veličina fonta: po potrebi
Piktogrami: veličina kao na slici

Tekst unutar deklaracije može biti proizvoljan, piktogrami se mogu maknuti i dodavati, cijena se formira prema intervencijama takve vrste.

bdekla5
Standardna veličina jednostrana deklaracija na kartonu 210 g/m2, u jednoj boji = 0,25 KN/kom
Standardna veličina dvostrana deklaracija na kartonu 210 g/m2, u jednoj boji = 0,40 KN/kom
Standardna veličina jednostrana deklaracija na kartonu 210 g/m2, u više boja = 0,70 KN/kom
Standardna veličina dvostrana deklaracija na kartonu 210 g/m2, u više boja = 1,40 KN/kom
"više boja"  se podrazumjeva pokrivenost 20%, a ne cijela stranica u boji

 

Veličina deklaracije nije diskutabilna, može se izraditi prema vašim potrebama kao klasična dvostrana ili kao četverostrana (knjižica) gdje je unutrašnjost ispunjena informacijama o robi i inom, a vanjski dio je predviđen za logo tvrke i boje tvrtke. Naravno, cijene za takve deklaracije su promjenjive, ovisno o količini grafičke pripreme i doradi (presavijanje).

 

Izrada logoa za prednju stranicu, te dizajn same deklaracije, ukoliko je potrebito, se naplaćuje posebno, ovisno o konceptu deklaracije.

Okvirna cijena je 120kn/sat rada. Rijetko je potrebito više od sat vremena rada, no kako ne bi došlo do zabune, navodimo kao okvirnu cijenu.

Ukoliko se ponavlja isti design koji je već prije otisnut, priprema se ne naplaćuje.

 

Cijene su navedene bez PDV-a.
Plaćanje avansom.


Rok isporuke je maksimalno 10 (deset) dana od dana primljene uplate,
po isporuku doći osobno ili dostavu naplaćujemo 35 KN (Zagreb) - iz usluge ili HP expresom čije troškove snosi naručitelj.

Narudžbe primamo :

  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.navesti broj uzorka i količinu po listovima, navesti sve osnovne podatke o firmi kao na normalnoj narudžbenici


Minimalna narudžba je 100 deklaracija istog izgleda, svaka promjena je nova deklaracija.

Ukoliko je narudžba veća (5000 i više/po deklaraciji), cijena se korigira.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete vidjeti kad kliknete "Ne prihvaćam" (ujedno i onemogućujete prihvaćanje kolačića), a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".
Prihvaćam Ne prihvaćam