Servis racunala. kvarovi, pc servis, edukacija, pomoc

Dakle, postoji kvar ili je to problem, možda neka želja ili samo pitanje.... MI SMO TU!srvs1

KVAR - Poznati ili nepoznati kvar - nazovite (01 2346 735, 091 513 6766) - najavite se, ugovorite termin dolaska ili zatražite da netko od naše ekipe dođe do vas i preuzme računalo. Recite nam što je kvar, kako je došlo do njega i sve ine informacije koje bi nam mogle pomoći u bržoj dijagnostici kvara, a samim time ubrzale proces i što je još bitnije za vas, pojeftinile ga, otvarajući nama vremenski pomak u kojem možemo riješavati druge.

Zašto takva procedura?

Mi smo tim. Imamo puno posla. Radimo u smjenama. Radimo na terenu. Prilikom najave ili kretanje u bilo kakvu interakciju sa mušterijama, otvara se radni nalog na vaše ime u koji se upisuju svi radovi kako bi bilo tko od nas mogao nastaviti raditi bez obzira tko je preuzeo računalo. Zato, molimo vas, imajte strpljenja i razumjevanja. Vaše je računalo na taj način u sigurnim rukama i neće bit zamjenjeno sa nekim drugim računalom ili vam neće bit naplaćen posao napravljen nekome drugome.

srvs10PROBLEM ili samo PITANJE - Zastali ste u nečemu, a nije kvar. Sumnjate na kvar ili je jednostavno došlo do nečega s čime se do sada niste susretali. Budite slobodni i neopterećeni, pa nazovite (01 2346 735, 091 513 6766) kako bi vam mi pomogli oko toga.

 

Nemožete nas dobiti ili se ne javljamo?

Mi smo tim. Imamo puno posla. Radimo u smjenama. Radimo na terenu. Imajte razumijevanje i strpljenja jer vas ima puno koji bi htjeli informaciju i/ili riješenje. Nažalost nemožemo platiti ni jednoga od nas da sjedi kraj telefona i pomaže ljudima.....još

ŽELJA ili samo PITANJE - Računalo vam je sporo, koči, zastajkuje i ine nepodopštine koje već samo računala znaju proizvesti. Vi biste željeli to spriječiti ili maknuti ..ili samo ubrzati to računalo...promjeniti nešto. Nazovite (01 2346 735, 091 513 6766), popričajte sa nekim od nas i probati ćemo vas uputiti na povoljne prodavače i savjetovati vas za dijelove koje bi trebali kupiti.

Osnovno, kao zaključak, je da smo tu za vas. Od vas se očekuje da nam prenesete vaše probleme, želje ili, samo, pitanja, dok je naš posao to riješiti. Prilikom opisa situacije budite točni, ne ispuštajte svoje greške, sve što ste napravili slučajno ili namjerno, vjerojatno se može riješiti. Na taj način brže i lakše riješavamo stvari.

DOLAZAKsrvs13

Nakon vašeg poziva kojim prijavljujete kvar, dolazimo po vaše računalo, izdajemo vam potvrdu da smo preuzeli računalo, vozimo računalo na popravak, popravljamo ga i vraćamo ga kući. Vrijeme radnje je što je brže moguće.

Ukoliko je moguće probleme riješiti na terenu, riješavamo ih.

Ukoliko je moguće probleme riješiti daljinski (putem Teamviewera), riješavamo ih.

Stvarno se trudimo odraditi sve na vrijeme i na najbolji mogući način.

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete vidjeti kad kliknete "Ne prihvaćam" (ujedno i onemogućujete prihvaćanje kolačića), a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".
Prihvaćam Ne prihvaćam