logo

Kvaliteta uradaka i usluga je osnova našeg poslovanja. Profesionalni pristup i podrška prema svakom klijentu nam je osnovni prioritet u svakodnevnom poslovanju.

Tradicija je korijen iz kojeg crpimo svoju snagu. Na temeljima Tiskare i knjigovežnice Jordanovac, od koje smo nasljedili designe, pripremu, kvalitetu i sve ostalo što je mladoj tvrtki potrebito za kvalitetno poslovanje, gradimo novu, jednako dobru tvrtku. Od 1981., pa i prije, tradicija grafičke djelatnosti je rasla i zrila unutar te, stvarno priznate i kvalitetne tvrtke, no promjenom vlasničke strukture, promijenilo se ime tvrtke i pravni akti, a kvaliteta je ostala ista... što je, ipak, ono najbitnije.

U novije vrijeme, okrenuli smo se digitalnom svijetu i krenuli u pohod osvajanja novih prostora. Proširili smo poslovanje na servise računala i opreme, mobilnih uređaja i opreme, te instalacije mreža i opreme.

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete vidjeti kad kliknete "Ne prihvaćam" (ujedno i onemogućujete prihvaćanje kolačića), a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".
Prihvaćam Ne prihvaćam