Primanje i slanje računala na popravak

Servis je u Zagrebu, Dubrava, Vinodolska 70. Vi ste, u odnosu na Servis, dislocirani i nemožete osobno donjeti računalo u servis?

Nije bitno da li ste u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Slavonskom brodu, Krapini, Varaždinu ili okolici bilo kojeg grada. Poštom ili dostavljačkim tvrtkama možete poslati vaš uređaj do nas na popravak i mi vam ga, nakon uspješnog popravka, vraćamo nazad.

Nakon telefonskog ili e-mail dogovora, u kojem nam predstavljate vaš problem u svezi popravka, šaljete nam vaš pokvareni uređaj. Mi ga pregledamo, dijagnosticiramo kvar, kontaktiramo vas i dogovaramo daljnje. Nakon uspješnog/neuspješnog popravka šaljemo vam uređaj nazad. Uplatu cijene popravka izvršite plaćanjem u banci na naš tekući račun, a opet temelju računa koji vam ispostavljamo zajedno sa popravljenim uređajem. Ukoliko popravak nije uspješno izvršen, ne naplaćujemo naš rad,, samo povratnu dostavu.

Kako?

Vaše računalo zapakirate i pošaljete poštom ili inim dostavljačkim tvrtkama.

Mi preferiramo slanje preko usluge TISKA.

Na svakom kiosku TISKA možete predati paket koji će biti dostavljen na kiosk blizu nas, gdje ćemo ga mi pokupiti i istim smjerom vratiti nazad. Do sada se praksa pokazala uspješnom i nije bilo nikakvih problema.

Na stranici TISAK paket možete naći upute kako poslati paket.Posaljite-paket-s-kioska-na-kiosk

 

Prvo popunite online obrazac. Ispunite dolje tražene podatke, isprintajte i donesite na prodajno mjesto prilikom slanja paketa. Podaci će vam se na jednom listu isprintati u dva primjerka – oba je potrebno donijeti na prodajno mjesto.

Na kiosku zatražite kutiju, sukladno veličini uređaja koji šaljete, upakirate svoj uređaj, predate isprintani (ispunjeni) obrazac i platite 15KN uslugu.

Saznajte-status-svog-paketa-Track-amp-TraceNa računu ćete dobiti i šifru paketa koja vam je potrebita za online provjeru statusa paketa. Dakle: Na stranici za provjeru paketa, unesete šifru vašeg paketa i vidjeti ćete koji je status vaše pošiljke. Molimo vas da nam pošaljete istu šifru, e-mailom,telefonom ili SMSom, kako bi i mi mogli pratiti status paketa i pravodobno ga preuzeti.

Naš najbliži kiosk je: (šifrom) 900850 ZG - SLAVONSKA - (dovoljno je ukucati šifru u kiosk lokator)

Slavonska ulica 35
10040 Zagreb
Slavonska, Dubrava

 

Adresu vašeg kioska možete naći na kiosk lokatoru na istoj stranici gdje ispunjavate obrazac za slanje.Pronadite-najblizi-kiosk-Kiosk-lokatorom

Nakon zaprimanja uređaja, vrši se dijagnostika kvara. Nakon postavljene dijagnoze, kontaktira se vlasnik uređaja i upoznaje ga se sa dijagnozom i riješenjem kvara, te, naravno, cijenom usluge. Nakon prihvaćanja, vrši se popravak i testiranje,te se, ukoliko je popravak uspješno izvršen, kontaktira vlasnik uređaja i čeka se na uplatu. Poslije primitka uplate, uređaj se vraća na adresu vlasnika.

Nemožemo garantirati ili stajati iza problema koji mogu nastati tijekom dostave, no do sada nismo imali nikakvih problema. Obratite pažnju na pakiranje tako da dobro zaštitite i osigurate uređaj da ne "pleše" po kutiji.

 

Naravno, ovo napisano je prijedlog. Zaprimiti ćemo, kao što smo i do sada zaprimali, vaše uređaje kojom god dostavljačkom tvrtkom ih vi slali.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete vidjeti kad kliknete "Ne prihvaćam" (ujedno i onemogućujete prihvaćanje kolačića), a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".
Prihvaćam Ne prihvaćam