WEB hosting

Postoji puno pojedinosti za uzeti u obzir prilikom izgradnje web stranica. NB-TD je u mogućnosti isporučiti stranice sistemom "ključ u ruke", nećete se morati brinuti oko tehničkih komplikacija koja koja se vrte u pozadini za vas.

U sklopu izrade stranica, da bi upotpunili uslugu "ključ u ruke", nudimo i različite hosting ponude (otkuda će vaše web stranice biti dostupne široj publici). U skladu sa resursima i potrebama vaših stranica savjetovat ćemo vam kategoriju hosting servisa te snabdjeti vas istim (hosting ponuda je u sklopu naših Web design ponuda).

Design web stranica i kreacija, nije samo kako izgleda i radi; jednom, kada je razvoj gotov, trebate neko mjesto na internetu gdje će te stranice i postaviti. Ukoliko nemate mogućnosti sami posluživati web stranice, postoje druge mogućnosti za vanjsko posluživanje.


Koliko mjesta mi je potrebno ?

Sve web stranice troše određenu količinu prostora, od teksta, slika, dokumenata, animacija. Sve se to zbraja u veličinu web stranica. Vi trebate znati, u slučaju da izaberete obciju samostalnog posluživanja, da li ćete moći poslužiti vaše posjetioce ili u konzultaciji sa nama, izabrati jedan od naših paketa iz ponude. ( po potrebi naše ponude oko prostora su fleksibilne i proširive )

 

Kolika mi je propusnost (bandwidth) potrebna za web stranice?

Propusnost (bandwidth) je mjerilo količine podataka koji su napravile vaše stranice. Svaki put kada netko posjeti vaše stranice, određena količina propusnosti će biti korištena. Većina poslužitelja na internetu ima ograničenu maksimalnu mjesečnu propusnost, što normalno rezultira naplatom ili zabranom vaših stranica u slučaju prelaska limita. ( po potrebi naše ponude oko propusnosti su fleksibilne i proširive )


Zvuči li Vam ovo prekomplicirano ? Možemo vam pomoći !

U paketu svojih usluga, savjetovat ćemo vas na osnovu završetka projekta i webhosting koji bi vam odgovarao. NB-TD će u sklopu projekta konzultirati s Vama odgovarajući izbor iz ponude.

Dakle, nema potrebe za brigom i panikom - dozvolite nam da se brinemo o vama.

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete vidjeti kad kliknete "Ne prihvaćam" (ujedno i onemogućujete prihvaćanje kolačića), a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".
Prihvaćam Ne prihvaćam