NB-TD Servis računala

 

Zasigurno niste na ovim stranicama zbog zabave ili zbog nečeg sasvim trivijalnog, već ste u potrebi za nekakvim rješenjem za vašeg računalnog ljubimca ili nečeg vezanog uz njega. Ovisno u problematici koja vas tišti, mi vam nudimo sijaset rješenja kako bi vama olakšali ili riješili vaš problem, a mi zaradili kruh svoj svagdašnji i istovremeno stekli i povećali našu reputaciju.

Naša se ponuda posla sastoji u rješavanju svih mogućih problema vezanih uz računala. Nije nam bitno koji je model ili verzija, da li je to laptop ili stolno računalo, da li se kvar napravio na hardwareu ili softwareu ili da li treba samo nešto poštelati.

Mi smo tu, vama na usluzi.

Na menijima sa strane potražite našu ponudu shodno riješenju vašeg problema. Ukoliko niste našli ono što trebate, budite slobodni nas kontaktirati na naše telefone 01 2346 735; 091 513 6766 ili poslati upit sa naše web stranice.

NE USTRUČAVAJTE SE KONTAKTIRATI NAS

kartavin

kliknuti na kartu za uvećanje
ili na Google za više podataka

 

RADNO VRIJEME

 
pon/sri/pet: 10:00 - 12:00
uto/čet: 16:00 - 18:00

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete vidjeti kad kliknete "Ne prihvaćam" (ujedno i onemogućujete prihvaćanje kolačića), a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".
Prihvaćam Ne prihvaćam