Grafički design

Grafički dizajn je proces u kojem nastaje ideja za konačni proizvod. Bilo da se to radi o posjetnici, letku ili kutiji za vaš proizvod, ovdje nastaje virtualna slika svega toga. Idejna riješenja vašeg logotipa, izgleda ambalaže ili reklame se formira u ovom procesu.

Dizajn je postao vrlo nezahvalan posao iako krajnji proizvod opravdava takav naziv. Naime, sa pojavom računala, u stvari, ne samo sa pojavom, već sa masovnim korištenjem istih, pojavilo se milione dizajnera, koji to što rade nazivaju tim riječima, ali to nije to. Velika je razlika između pravog dizajna i uređenja neke stranice ili logotipa. Ako ste ikada bili u prilici vidjeti pravi grafički diuzajn, onda, vjerujem, znate za razliku.

Grafika, kao umjetnost i grafika kao industrija je podložna i uokvirena sa nekim osnovnim pravilima. Istina je da kršenje tih pravila može biti dizajn, ali isto tako može biti puko ne znanje. Razlika između majstora i šarlatana je u tome, što majstor točno zna gdje je izašao iz pravila i zašto je to napravio, dok druga strana.... ne zna.

Cijene se formiraju prema dogovoru i ovisno o poslu.

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete vidjeti kad kliknete "Ne prihvaćam" (ujedno i onemogućujete prihvaćanje kolačića), a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".
Prihvaćam Ne prihvaćam